måndag 27 augusti 2012

En födelsedagsbukett...

Blev det igår när mannen skulle till en vän som fyllde år. Underbart att kunna  gå ut och plocka en bukett i trädgården så här på hösten, annars också naturligtvis. Idag har jag inte ens varit ut i trädgården efter jobbet, det är blåsigt och kallt...brrrr. Imorgon har jag en ledig dag och hoppas på hyfsat väder, har lite vårlökar som vill komma i jorden.

                         Ha en underbar vecka alla fina trädgårdsmänniskor där ute! KRAM

11 kommentarer:

 1. Wow, vilken bukett! Så snygg! Jo, det känns bra att ha blivit med klot. Känner mig så stolt att jag stod emot alla blommor och satsade på idegran.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Så superfin bukett Ulrika! Det tycker jag är en av höjdpunkterna med hösten. Att man kan plocka mängder med blommor och ta in i vaser! Höstblommorna passar så bra inne och står oftast länge.

  Må gott och Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken läcker bukett! Tyckte det var ganska skönt ikväll, iaf jämfört med igår. Satt en stund i växthuset och njöt av lugnet.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hittade din blogg av en tillfällighet och har surfat runt och njutit av allt vackert du visar. Hit kommer jag igen:-)
  /Nora

  SvaraRadera
 5. Vilken snygg bukett!!! Tack för förslaget att plantera olika hostor mellan träden. Det är lite torrt där, men det kanske hostorna klarar.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Det blev en fin bukett! Och, det ÄR en lyx att gå och plocka efter behag i sin alldeles egen trädgård...:)!/Anja

  SvaraRadera
 7. Jätte fin bukett
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 8. Å vad mysigt , nu hittade jag en ny blogg! =0)

  Tack för svaret om mina elendiga stjärnflockor =0(
  Men kommer de att se likadana ut nästa å tror dur, är det några rackare som övervintrar och tänker fortsätta förstöra nästa sommar också?
  Är det någon ide att ha plantan kvar?
  Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad Kul! Jag tror att det kan finnas år då det är mildare angrepp och så tror jag det kan bero på tillgång på vatten osv. men visst är det tråkigt! För några år sedan kastade jag alla mina plantor men blev inte bättre sen för det. Jag tror man ska ta bort dom första fula bladen flitigt så kanske det blir mildare angrepp. Sen kan man ju klippa ner plantorna helt den här tiden! Tråkigt att behöva göra sig av med dom, vi kämpar på tycker jag! Lycka till/Ulrika

   Radera
 9. Florist till yrket, nu också? Eller bara naturbegåvning? Gissar på det senare. Jättehärlig!
  Kramar från Törnrosa

  SvaraRadera