tisdag 6 mars 2012

Lite städning

Idag har jag städat lite i blomrummet/gästrummet , tog bort alla pelargoner (32st) i det här fönstret och sådder och sen  putsade jag  fönstret  när jag ändå höll på! Fick ju en kanonpresent när jag fyllde år av pappa, en fönstertvätt...så himla kul att putsa nu!
Jag väntar hem en ny ledbelysning, skulle komma denna veckan. Det lilla lysröret jag har nu räcker ju inte till, så mycket man vill så!

Basilikan ser fin ut tycker jag

Sen gick vi ut en sväng och Maia ville "måla" vatten och pensel, det tycker hon är kul.Se så snygg grinden blir!

7 kommentarer:

 1. Vilket underbart pelargonfönster! :-)
  Visst är det svårt att få plats med allting? Jag tycker att det råder akut platsbrist hemma redan och då har jag knappt börjat skola om alla små plantor och inte sått hälften av det jag ska heller... Hoppas dina lysrör kommer fram snart så att du kan så mer.

  SvaraRadera
 2. Ja fint blev det! annat var det häromdagen när jag kollade in.
  Vilken tur att du får hjälp med målning, det hade vi mycket av åxå när barnen var mindre. Dom tycker fortfarande det är kul att måla. Kanske man ska ta fram riktig färg? Finns ett och annat som behöver målas.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Oj, vilket Pelargonfönster. Hoppas hyllorna håller för dina krukor.//Helen

  SvaraRadera
 4. Blir lite nostalgisk när jag ser din lillflicka stå där och måla, med mössan nästan över ögonen. Min Klara är snart 20 nu! Men var det inte i förrgår hon också stod sådär med mössa och overall, lycklig över det lilla i livet?! Tiden är dubbel. En timme kan gå hur långsamt som helst, men i backspegeln susar åren iväg.
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera
 5. Vilken dröm med ett helt rum för blommor!
  Önskar dig och din lilla tös en fin tisdagkväll.
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 6. Spännande med din ledbelysning. Jag måste spana in den varianten. Pratade med mannen min om kostnad för en sån lampa som jag tittar på och enligt honom skulle el kostnad ligga på cirka 4 kronor för 10 timmar. Har surfat runt på nätet men inte blir jag klokare :-) Nåja vi får se var det landar.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. Ååå vad det gror hos dig! Så fint!
  Här har jag bara sått perenner som skall ställas ut i kylan och snön.
  Har blivit latare med åren. En hel del grönsaksplantor finns att köpa förgrodda i små gröna boxar så just nu har jag riktat in mig på dem :-)
  Luktärterna, som är ett måste, sår jag i växthuset i början på maj.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera