fredag 11 januari 2013

Sugen...

Ja inte vet jag men antar att ni har samma abstinens som jag. Kliar i mina fingrar att få göra nåt!! Köpte i somras 3 säckar cement som legat i carporten, blev aldrig av att jag gjöt något. Men så i veckan blev jag sugen att ta in en säck och kolla om den var ok.Tog ett par gamla gummistövlar som Maia vuxit ur, klippte upp dom och smorde insidan med olja, sen var det bara att gjuta. Kul var det, tror jag ska göra ett större par och göra hål upptill för taklök eller ljus kanske.

Sen var jag in i en butik och såg den här...bara måste åka tillbaka och köpa nån dag!
Vad pysslar ni med när ni får abstinens?

Kram

7 kommentarer:

 1. Har flera par gjutna stövlar i olika storlekar. De största i storlek 42...inte så söta;) Vissa med taklök i eller mossa även ljus i andra.
  Pysslar mest inom hus nu och planerar trädgård förstås.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Jag drömmer om allt jag ska göra i trädgården, surfar och letar på nätet för att sen blogga, blogga, blogga och läsa bloggar :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Vad fina stövlar du gjort!! När jag får abstinens går jag ett varv i trädgården. Annars kollar jag runt på nätet, gör beställningar som jag aldrig skickar iväg:)).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Men du så mysigt! Bra tips! Fast när jag får abstinens så lsätter jag mig i ett hörn till snfallet har gått över...fniss....
  Ha en skön lördag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så mycket du har hunnit i trädgården! Och så roligt att jag hittade ditt blogg!! <3
  /Teppi

  SvaraRadera
 6. Min mamma kom för ett tag sedan och sa att hon hade sett någon som hade gjort avgjutningar av betong i barngummistövlar och att det var så fint, så det har varit i planering hos mig ett tag. Jag har inte lyckats göra dem än, men vad kul att få se bilder på hur fint det blir. :-)
  Tack så jättemycket för fröpåsen och prismorna förresten. De kom fram i slutet av veckan och jag hade tänkt ta en fin bild och ta det som ett nytt startskott till min blogg att skriva om dem där, men det har inte riktigt blivit av denna slapparhelg. Men påsen står här med de första fröpåsarna som ska i jorden snart. Prismorna hade jag tänkt hänga i äppenträdet som jag ser från tv-soffan så fort jag har tagit bort ljusslingan, men jag vet inte om jag vågar så länge det töar och fryser om vartannat, men snart ska de ut. Än så länge hänger de i köket och sprider lite glädje där. :-)
  Ha en riktigt trevlig söndagskväll!
  Kerstin

  SvaraRadera