onsdag 1 maj 2013

Lika varje vår....

Så här ser det ut i 4 av mina pallkragar, blir så trött på mig själv. Jag delar och sparar och vet varken ut eller in när våren kommer....för inte står det vad det är på allt!

Jordrevorna från blomlådorna grävde jag ner för vinterförvaring också i pallkragarna och dom gick att dela så nu har jag mer än det dubbla mot ifjol.

Annars blommar blåsipporna

Och så har jag grejat med den lilla uteplatsen jag började med förra året. Jag har gjutit en skiva i betong till symaskinsunderredet. Formen snickrade jag av råspont för att få konturerna av träet

På dagen blir det skugga av tuja häcken här

Tidigare i år gjorde jag ett våningsfat i betong


Gjutit en trampsten i en rund bricka

Här ser man ränderna efter brädorna

I övrigt tycker jag att jag har för lite tid, förstår inte hur ni hinner med allt. Jag hinner inte alls med bloggen som jag skulle önska men så är det ju på våren, man vill ju hinna göra allt ute, helst på samma gång!

Kram på er!

10 kommentarer:

 1. Så fint ditt betongbord blev, även de andra betong-sakerna du gjutit! Jag är så sugen på att börja med mitt gjutande men förkylningen satte stopp för det. Det är inte lätt att hinna allt man vill göra nu, man får väl ta lite i taget så löser det sig!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Så fina betongsaker du har skapat. Nu blir jag sugen på att göra en större skiva till min symaskin (nuvarande är en mindre marmorskiva).
  Kan du tipsa hur du har gjort ditt? /Anja

  SvaraRadera
 3. Så himla fint det blev med skivan på bordet!!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Det där blir/blev en fin hörna!
  Söta små blåsippor!
  Mariana

  SvaraRadera
 5. Jag gillar dina betongsaker, dom är jättefina. Jag märker också att en hel del övervintrade inte har några namn fast jag inbillade mig att jag noterat så noggrant. Det är bara att försöka komma ihåg vad det är eller leta på nätet eller gamla växtlistor.Ha det bra/Carita

  SvaraRadera
 6. Snygga betongsaker du har gjort, gillar kakfatet och borden jättemycket. Att komma ihåg är hopplöst och jag bannar mig själv hela tiden...Att jag aldrig lär mig!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. Jag tycker allt det verkar som att du hinner med....hur mycket som helst! Själv har jag inte tiden just nu, men vill ju så gärna....
  Vilken härlig uteplats du fått till, ser verkligen mysig ut! Och alla dina fina betongskapelser, snacka om att ha skaparådran i sig:)
  Sedan det där med att sätta namnlappar på allt, det känner jag igen...har inte en aning om vad som dyker upp....spännande lite senare istället!
  Ha en skön maj-helg.
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. I år känner jag verkligen igen ditt bekymmer med omärkta växter! Jag vet inte hur mycket jag flyttade runt och hade mig efter att jag slutat anteckna! :P Men det visar sig väl vad jag satte var, kan jag tro! =)
  Det finns en utmaning till dig inne hos mig. Hoppas att du vill vara med!
  Ha det fint! Kram Caroline

  SvaraRadera
 9. Så otroligt glad jag blev för det du skrev! Men har bara tappat lusten, hoppas den kommer tillbaka.
  Och när jag tittade på ditt jättefina bord, med så fina saker runt och på, blev jag ännu gladare. Vilken otroligt fin sittplats du har gjort! Inspirerande till 1000. Du är så bra på snygga arrangemang och "platser".
  Många kramar

  SvaraRadera
 10. Ja du är inte ensam om stökiga lådor, det har vi alla! Däremot hade du gjort så otroligt fina betongsaker! Bordet och kakfatet! Superfint. Jag letar efter ett symaskinsbord men det är inte lätt att få tag på....

  SvaraRadera