tisdag 7 februari 2012

Nu börjar det bli hög tid att pyssla om pelargonerna, man får hoppas att dom blir lika fina som förra året. Funderar på att köpa en högtrycksnatriumlampa till pelargoner och frösådd. Är det någon som har erfarenhet från en sådan? Ha en bra kväll!

8 kommentarer:

 1. Fina pelargoner! ja den dära lampan har jag ingen aning vad det är. Jag brukar ju fråga dej om allt som gäller trädgård.

  Ser på min blogg att du gjort ett nytt inlägg för 1 tim. sen. Så du ska nog ändra tiden i grundinställningarna. Kolla vilken tid det står på inlägget, 06. nånting. Gå in i grundinställningarna och ändra på tiden eller om det står tidszon. Tror att det kan vara krångligt.

  Fick du nåt att fundera på igen.
  Nu kommer jag nog få höra av faster Märit att du minsann gjort inlägg varje dag och jag kanske inte ens 1 ggr i veckan. Attans.

  Kram syrran.

  SvaraRadera
 2. Dina pelargoner ser så fina ut, samlar du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan man nog säga fast jag har insett att jag måste dra ner på antalet lite. Har 60 plantor på ett bord och i fönstret i ett gästrum, det är inte så snyggt!Dom har reducerat sig själv lite i vinter men det gäller att låta bli att köpa nya då...och det är ju inte så lätt!

   Radera
 3. men titta - trevligt! fina kort också. imponerande =)

  kramar från oss =)

  WIctoria, Henrik, Eia o Binxen

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken mysig trädgård du har!
  Jag har en högtrycksnatriumlampa som jag köpt på Villab Trädgård i Båstad och den har fungerat jättebra i ca tio år. Bävar lite för när det blir dags att byta lampan - det lär kosta en del... Lampan drar dock ganska mycket ström, ungefär som 14 lysrör sa någon, och även om jag inte vet om det stämmer, så märker man på elräkningen när lampan är igång. Jag skulle nog satsa på led-lampor om jag skulle välja nytt i dag. Det blir nog billigare i längden.
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera
 5. Hvor er dine Pelargonier smukke.
  Tak for kigget.

  SvaraRadera