torsdag 5 juli 2012

Vad det vuxit när jag varit borta..Vad underbart det är att komma hem när man varit borta några dagar. Och vad det har växt, är ju som en djungel tycker man, det är ju inte bara växterna som växt utan tyvärr också ogräset. Och vilken värme det varit idag, har mest suttit under parasollet, men lite rensning har det blivit. Har även grävt ner 4 st klematis som jag köpte på trädgårdsresan till Söderforsen i lördags.
Aicha
Pion som fanns här sen förr, vit med aningen rosa streck i, doftar nästan ingenting. Nån som har förslag på namn?

Vid grindarna som blivit svarta har ett klotkörsbär planterats och 2bolltujor, lite sten och en rot, det fattas lite kullerstenar(ett tredje klot står bakom staketet). Tänkte ha nån svart kruka med plantering på den platta stenen men jag vet inte, gillar det kalt också

Ettårig vallmo som får fröa av sig

Pion Inspecteur LavergneJättevallmo Royal Wedding

Mannen har tagit siesta från värsta värmen, där är skönt att ligga!


Nevada

Nevada med kantnepeta underMarti Frobisher, har jag haft i kruka i många år, men ikväll har han fått komma i jorden i slutet på trädäcksplanteringen. Snygg och blommar länge tycker jag. Kram på er i värmen. 

10 kommentarer:

 1. En underbar dag idag, nästan för varmt i min trädgård, skönt det ser ut med siestan!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så många fina bilder hos dig, kul att se mer av din trädgård! Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Mycket fint!!!
  Om du ska ha något på stenen tycker jag att du ska hålla dej till betongfärgat så du behåller den fina känslan som du redan har där med den olika stenläggningen som är så snygg och växterna.
  Trevlig sommar
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Så mysigt hos dig, jättefina bilder. Pionen kanske skulle kunna vara Festiva Maxima, eller den kanske har för mycket rött i sig? Så skönt din make ligger där:). Martin Frobisher är en toppenros, jag har 4 buskar.
  Välkommen hem!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Man blir alltid lika förvånad över hur mycket det tycks växa när man inte är på plats :)
  Jättevackra vallmos!
  Ha en fin dag, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 6. Så vackert du har det och visst blir man förvånad! Imorgon sticker jag och blir borta nästan en vecka...mitt i rosblomningen. Kommer nog få en smärre chock när jag kommer hem.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. När man kommer hem efter bara ett par dagar kan det se otroligt grönt och lummigt ut tycker jag. Det är nog det där med att man blir hemmablind kanske.
  Många fina blommor som blommar hos dig nu.

  Kram

  SvaraRadera
 8. I vilken idyll du bor i Bika! Så mycket vackert att se på!
  Ibland är det faktiskt bra att var hemifrån för att riktigt se hur fint man har det;)!/Anja

  SvaraRadera
 9. Så mycket vackert du visar.. Aicha är ljuvlig tycker jag en som jag inte har, o förresten har jag inte så himla många så det är många jag inte har.. *haha*. Din bild på grind och stenläggning är så himla fin.. du har det riktigt vackert! Att det växer så det knakar märker man verkligen just nu och precis som du skriver växer ju ogräs lika mycket, mindre lyckat om man är borta men hur ska man lösa det tro.. ja det finns väl bara ett sätt o det är o rensa när man kommer hem.. Ha det gott/moa

  SvaraRadera
 10. Jättevallmon är ju helt ljuvlig, jättefina bilder.
  Kram kram Ninna

  SvaraRadera