lördag 28 april 2012

Fulhörna......finhörna


Här innanför är den
 Hej, idag har det varit lite konstigt väder ömsom sol och skurar hela dagen. Jag har inte fått så mycket gjort idag, Maia har varit rätt gnällig så vi har mest bara varit, cyklat , varit till lekparken och sparkat boll! Tänkte jag skulle visa bilder på min fulhörna idag, här samlas alltid allt skräp
Ett gammalt planteringsbord med skrot på, växtstöd, krukor och mycket mer

Och så komposterna då, fast dom är ju hjärtat i trädgården

Det enda som blivit gjort idag är att klä madrassen till sängen, först med sopsäckar från varsit håll, sen med ett svart linnevaxduks tyg! En lite finare hörna då. Längst bort står krukor som ser lite tomma ut men snart kommer där övervintrade funkior! Hoppas ni haft en härlig lördag! Kram

4 kommentarer:

 1. Jo, fulhörnor har vi nog alla i trädgården och de är på något sätt nödvändiga. Hoppas du får en heldag i trädgården imorgon.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Jag tror vi alla har en hörna där man gömmer skräp å bråte som man alltid har dåligt samvete för att det inte blir städat!
  Helt härligt att ha en säng i trädgården.. det skulle jag vilja ha....
  Ha en bra trädgårdshelg!

  //Veronica

  SvaraRadera
 3. Smart med sopsäckarna! Har inte regnat på mig. Önskar att jag hade plats för en fulhörna, tyvärr hamnar den ofta på garageuppfarten mot gatan och kan beskådas av alla medan jag själv inte ser den, inte smart:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hihi, fulhörnor finns överallt:). Så snyggt med sängen och alla växter där. Bra tips på att fodra med plast. Din kompost är ju jättefin och ordningsam.
  Ha en fortsatt fin helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera