fredag 23 november 2012

Blommig Fredag...Ett tips

Jag som inte varit så sugen på att blogga tappade ännu mera lusten nu när jag skulle ladda upp bilder! Utrymmet fullt!!! Jag behöver ETT TIPS!! Hur gör jag? Mitt i eländet kom det ju väldigt passande idag då HAHA...                                Gå in och kika hos Bland Rosor och Bladlöss så kan ni får fler tips för här fick ni bottennapp! Någon som betalar för mer utrymme?

 Hoppas ni kan hjälpa mig ! Kram

13 kommentarer:

 1. Mina tips är:
  Gå in och se efter om du har bilder som inte är kopplade till inläggen t.ex. headerbilder som inte används eller annat du har lagt upp. Ta bort dom så har du vunnit lite mer utrymme.
  Sen kan du gå in på http://blomsterdesignnet.blogspot.se/2012/11/ett-litet-problem-och-moss-jakt.html där samma problem har lyfts och en hel del tips har lagts in i kommentarer.
  Lycka till!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Jag har köpt mer utrymme för ett år sedan, så snart är det väl dags igen:)). Då kostade det ca 50 kr. Och det gick snabbt och smidigt att köpa, och jag kunde göra inlägg samma kväll. Lycka till och hoppas blogglusten kommer åter:)).
  Trevlig helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Det är jätte många nu de senaste dagarna som skriver om det här. Får nog kolla hur mycket utrymme jag har kvar...om jag nu kommer ihåg det.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har köpt utrymme två gånger. Funkar hur bra som helst.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Jag har också köpt utrymme för ca 50 kr, tyckte det var ett mkt smidigt sätt...
  Lycka till.

  SvaraRadera
 6. Nejdå, inte bottennapp. En puff av intresse, vi vet ju att trädgårdsnördskompisarna finns där ute ... :-)

  SvaraRadera
 7. Detta hände mig i går... Jag har ägnat många timmar åt att försöka att komma runt problemet utan att betala för det men lyckades inte.. Så nu har jag köpt mer utrymme för ca 25kr/ månad.. Lite dyrt tycker jag men jag var nog tvungen.. Hoppas att det löser sig för dig också! Kram Therese

  SvaraRadera
 8. Har för mig att jag har läst någon gång att om man skapar ytterligare en användare till bloggen (under annat namn och mailadress) så kan man fortsätta som tidigare att skapa inlägg som den användaren. Men jag är absolut INTE säker på att det stämmer. Tror jag läste det på gruppen "Trädgårdsbloggar" på Facebook? Möjligt jag "yrar" nu, bortse då i så fall från mitt tips:-)
  Hoppas det löser sig!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Jeg har hatt store problemer med bloggen ondet siste, bla annet med å laste ned bilder på grunn av full kapasitet. Jeg har fått mange råd fra bloggere rundt forbi. Jeg har ikke forsøkt dem ennå. Men du er velkomment til å prøve dem. Se siste innlegget mitt.

  SvaraRadera
 10. Det stämmer som Nora säger. Tänk sedan på att har du bilder under 800 px så tar dom ingen plats. Alla bilder som är över 800 px tar bildplats. Därför har jag bara bilder som är under och då går det inte åt någon bildplats till dom!
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 11. I morse när jag skulle skriva ett blogginlägg fick jag meddelandet du pratar om.... Jag betalade (fattar inte riktigt vad) Men jag kan fortsätta att blogga;)
  D
  et är inga stora pengar....typ 30 kr i mpnaden,,,,,

  SvaraRadera
 12. Provade att skapa en till användare till kontot, men inte fick jag nåt mer p¨å den vanliga bloggen för det. Man ska antagligen lägga upp bilder från låtsasbloggen men fattar inte hur. Betalar nog men problemet ör att jag har Maestrokort och det går inte att handla på nätet med det! Antagligen har blogger gjort nåt eftersom många verkar vara drabbade!

  Syns nån dag hoppas jag!

  SvaraRadera
 13. Heisann! Mia har.... Jeg skrev om at det måtte være ukas beste tips ;:OD)

  SvaraRadera